به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، سوسن کشاورز در نشست خبری خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش استثنایی با کمبود نیرو به ویژه در بخش توانبخشی به خاطر تخصصی بودن کار و کمبود نیروهای فارغالتحصیل بسیار چشمگیر است.
وی تعداد مراکز مستقل و ضمیمه استثنایی سطح کشور را دو هزار و 800 مرکز اعلام کرد و اظهارداشت: 16 هزار نفر مربی در مراکز استثنایی مشغول فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 92 هزار دانشآموز استثنایی در کشور مشغول تحصیل هستند، خاطرنشان کرد: همچنین در سطح کشور 70 هزار دانشآموز در مراکز ویژه و 20 هزار نفر نیز در مدارس تلفیقی مشغول به ادامه تحصیل هستند.
کشاورز از برگزاری کلاسهای پیش حرفه ای متوسط و پیشنهاد اضافه شدن هفت رشته عملی به محتوی درسی دانشآموزان در کشور خبرداد و بیان داشت: در صورت تصویب این پیشنهاد تعداد رشتههای موجود در کلاسهای مهارتی و عملی به 14 عنوان میرسد.
معاون وزیر آموزش و پرورش برگزاری کلاسهای مدون، توزیع بروشورهای مربوطه و همکاری با سازمان صدا وسیما به منظور راهنمایی و آشنا ساختن اولیای دانشآموزان در رسیدگی به سلامت آنها از جمله اقداماتی است که در چند سال اخیر صورت گرفته است.
نظر شما